• Jsme tady pro Vás již 11 let

  • Tisíce položek skladem

  • Extrémní slevy na vybrané položky

Ochrana osobních údajů

Bezpečnost a ochrana osobních údajů

Při nakládání s daty se řídíme zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů.

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Společnost CHEAPBEER s.r.o., provozovatel internetového obchodu www.leifheit-outlet.cz, prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné. S údaji je nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. Nikdy neposkytujeme získané údaje třetí straně.

Jaké údaje shromažďujeme?

Abychom mohli realizovat obchodní transakci, potřebujeme znát Vaše jméno (případně jméno firmy, IČ, kontaktní osobu) adresu (fakturační, případně dodací), telefonní a emailový kontakt. Dále pak evidujeme Vaše obchodní transakce u nás.

K čemu údaje slouží?

Veškeré informace v eshopu www.leifheit-outlet.cz, obchodní podmínky, návod, jak nakupovat, ceny, popisky produktů ad., jsou dostupné bez zadávaní jakýchkoliv údajů. Kvůli realizaci obchodní transakce a dodání zboží na místo, které jste určili, s Vámi potřebujeme komunikovat a znát výše zmíňené údaje. Ty získáme s Vaším souhlasem při Vaší registraci, ať už trvalé či dočasné.

Jak můžete existenci těchto dat ovlivnit?

Po zalogování do eshopu www.leifheit-outlet.cz můžete tyto údaje editovat či mazat. V případě, že chcete Vaši registraci zcela zrušit a dosud jste u nas nenakoupili, stačí odeslat e-mail na obchod@leifheit-outlet.cz.

« Zpět

Doprava zdarma! Již při objednávce nad 4000 Kč za Vás dopravu po celé ČR hradíme my.

Způsob platby
  • Platba na dobírku (27 Kč)
  • * zdarma od 4000 Kč
  • Platba předem (0 Kč)
Visa Visa Electron MasterCard
Způsob dopravy
  • Balík Do ruky (99 Kč)
  • * zdarma od 4000 Kč
  • Zasilkovna- na pobočku (49 Kč)
  • * zdarma od 4000 Kč
Nejnižší ceny u vybraných položek

Kvalitní zboží nakupujeme z přebytků skladů od hypermarketů, proto vám můžeme nabídnout Leifheit-outlet.cz extrémně nízké ceny na vybrané položky.

Banner
Nakupte přímo ze skladu
Kontaktujte nás
  Domaci-outlet.cz
CHEAPBEER s.r.o.
Lidická 700/9
602 00 Brno
 
IČ: 8050830
DIČ: CZ08050830
 
Tel.: +420 722 591 666
E-mail: obchod@leifheit-outlet.cz
Newsletter

Jsme tady pro Vás
již 11 let

Osobní odběr
v Dobrovicích

Tisíce položek
skladem

Extrémní slevy na vybrané položky.

Nahoru

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace